Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

13 reasons why

Καλώς ήρθατε σε ένα καινούριο blog αυτού εδώ του καλοκαιριού!!! Πώς είστε;Mετά από άλλη μια κουραστική εβδομάδα έρχεται ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης,χαλάρωσης και κυρίως δυο μέρες που μπορούμε να επισκεφτούμε διάφορες θάλασσες εντός ή εκτός Αττικής,να κολυμπήσουμε και να αναζωογονηθούμε.Για όποιον μέχρι εδώ συμφωνεί το παρακάτω κείμενο θα το λατρέψει.
Ακολουθούν οι 13 λόγοι για τους οποίους οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε την θάλασσα.
Πάμε λοιπόν!



 1)Μπορείς να δροσιστείς
Στις μέρες μας το καλοκαίρι είναι ισοδύναμο του καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών.Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα κοιμηθεί το βράδυ χωρίς air-condition ή ανεμιστήρα έστω.Σε περίπτωση που κάποιος τολμηρός το επιχειρήσει θα ξυπνήσει γύρω στις 2 το βράδυ λουσμένος από τον ιδρώτα και αποφασισμένος να κάνει το συντομότερο σέρβις στα κλιματιστικά του σπιτιού του.Και ενώ όλα αυτά αφορούν την νύχτα και τις καθημερινές για τους εργαζόμενους,τα σαββατοκύριακα και οι αργίες είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.Υπάρχει η ελπίδα της θάλασσας!Μπορείς να απολαύσεις την μέρα σου κάνοντας τις βουτιές σου και την ηλιοθεραπεία σου!Μα μην ξεχνάς να φροντίζεις να έχεις μαζί σου το αντηλιακό σου ΠΆΝΤΑ!
2)Μπορείς να γυμναστείς χωρίς να ''σκάσεις''
Το καλοκαίρι η γυμναστική μετατρέπεται σε βάσανο.Οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε κάνει να βαριανασαίνεις,να ιδρώνεις και να νιώθεις κόπωση και εξάντληση.Για σκέψου όμως να συνδυάσεις την γυμναστική με το νερό πόσο πιο εύκολη θα γίνει η προσπάθεια σου!Στην εποχή μας έχουν αναπτυχθεί πολλά είδη αθλημάτων που γίνονται στο νερό!Προσφέρουν οφέλη τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχική ευεξία και χαλάρωση.Στις εικόνες θα δείτε ορισμένα από αυτά!





3)Έχεις μια σοκολατένια επιδερμίδα
Όχι όλοι αλλά ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων το καλοκαίρι αν πάνε στην θάλασσα  μαυρίζουν!Ορισμένοι λιγότερο ορισμένοι περισσότερο αλλά το χρωματάκι τους το αποκτάνε!
4)Τα εμπριμέ σου πάνε καλύτερα 
Τα χρωματιστά ρούχα αναδεικνύουν την σοκολατένια απόχρωση σου και σου ταιριάζουν τέλεια!Μην φοβηθείς!Βάλε το κόκκινο,το κίτρινο,το άσπρο,το φούξια!Τόλμησε!
5)Μπορείς να χαλαρώσεις-να κοιμηθείς-να ακούσεις μουσική
και γενικά ό,τι άλλο θέλεις να κάνεις χωρίς να σου πουν ΜΗΝ! Η θάλασσα είναι συνώνυμη της χαλάρωσης και μπορεί να υπάρχουν κάποια ενοχλητικά σημεία(θα έρθει επόμενο blog)αλλά με λίγη υπομονή θα χαλαρώσεις
6)Διάβασε το βιβλίο σου
Για όποιον δεν ζαλίζεται να διαβάσει κάτω από τον καυτό ήλιο είναι μια μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσει και να αφεθεί μέσα στις σελίδες ενός αγαπημένου του βιβλίου *διάβασε και το blog μου αναφορικά με τα βιβλία! *


7)Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες χωρίς να σε σχολιάζουν 
ΤΙΙΙΙ????Ποιος σχολιάζει κάποια που τραβάει selfies στην θάλασσα;Και να γίνει μην σκας!Δημόσιος χώρος είναι!Πόζαρε ελεύθερα!Και καθόλου διακριτικά!Επιπλέον πουθε΄να δεν μπορείς να βρεις πιο ωραία ηλιοβασιλέματα απ'ότι στην θάλασσα.
8)Μπορείς να εξερευνήσεις το βυθό
Αγόρασε μια μάσκα,έναν αναπνευστήρα και βούτα να απολαύσεις τον βυθό,να δεις τον υποθαλάσσιο και εντελώς διαφορετικό κόσμο!

9))Οικονομική έξοδος 
Το καλοκαίρι όλοι κοιτάμε να μαζέψουμε λεφτά για τις διακοπές μας και για τα νησιά που θα πάμε!Αν λοιπόν συνέχεια βγαίνουμε στα κλαμπάκια της παραλιακής ε δεν θα μαζευτούν λεφτά όπως καταλαβαίνεις!Μια όμως Κυριακή στη θάλασσα εκτός από έναν καφέ και αυτός προαιρετικός δεν θα σου κοστίσει τίποτα άλλο(μιλάμε πάντα για δημόσια).Ευκαιρία λοιπόν να δεις τους φίλους σου,να περάσετε τέλεια και πάμφθηνα!

10)Μπορείς να κάτσεις όσο θες χωρίς κάποιος να σε διώξει!
Θέλει και ανάλυση;24 ώρες το 24ωρο,7μέρες; την εβδομάδα

11)Μπορείς να πας και μόνος χωρίς να αισθανθείς άβολα!
Ξέρετε πόσοι το κάνουν;Δεν είναι σαν την καφετέρια που ναι είναι άβολο να κάτσεις μόνη σου σε ένα τραπέζι και να μην έχεις να κάνεις τίποτα!Στην θάλασσα παίρνεις το βιβλίο σου,τα ακουστικά σου και είσαι η βασίλισσα/ο βασιλιάς της άμμου!

12)Νυχτερινά μπάνια
ΟΤΚ(*οτι καλύτερο*)
Η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας να κολυμπάς κάτω από τον νυχτερινό ουρανό και την Σελήνη!Πραγματικά αν δεν το έχεις δοκιμάσει τρέξε!

13)Beach party
Επίσης σκέψου το σαν επιλογή αν έχεις γενέθλια το καλοκαίρι!Πάρε την τούρτα σου(έχεις 2 επιλογές:μικρή τούρτα ή γλυκατζήδες καλεσμένους),πάρε τους φίλους σου,πάρε τα ποτά και έφυγες!Ακόμα εδώ είσαι;




Σας ευχαριστώ που διαβάσατε και αυτό το κείμενο!
Αν σας άρεσε πηγαίνετε να διαβάσετε και τα άλλα κείμενα του feel and think!
Σας φιλώ!❤❤❤
Κάντε με follow και στο instagram(faki_kovaiaki_)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΟΑΕΔ είναι ο θάνατος;!

Καλησπέρα σας!Καλώς ορίσατε σε ένα νέο κείμενο! Προτεινόμενο τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=w46DGZ2oWbg Θέμα μας σήμερα ένα ...