Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα!

Γεια σας!Τι κάνετε;Να πω καλό χειμώνα;Έπιασαν τα πρώτα κρύα και όλοι μας ξεθάψαμε από τα άδυτα της ντουλάπας μας τις ζακέτες και τις ελαφριές κουβερτούλες μας.Έρχεται σιγά-σιγά η εποχή  που όλοι έχουμε συνδέσει με τον όρο ''χουχούλιασμα''.Για πολλούς αυτή η εποχή δεν είναι και η ωραιότερη του κόσμου.Κρυώνουν,πρέπει να κουβαλάνε του κόσμου τα ρούχα για να διατηρούνται ζεστοί και η σκέψη του να  είναι υποχρεωμένοι να βγουν εκτός σπιτιού τους φαίνεται σαν βασανιστήριο.Παρ'όλα αυτά,η όλη φάση του κρύου και του χειμώνα έχει την ομορφιά της.

                     
Να παρακάτω ορισμένοι λόγοι για τους οποίους ο χειμώνας είναι τόσο γοητευτικός:
  1. Δεν ιδρώνεις.Βασικό αρνητικό του καλοκαιριού,καθώς μετά από μερικά βήματα γίνεσαι χάλια με τον ιδρώτα να κυριεύει κάθε κύτταρο του κορμιού σου.Φυσικά κανείς δεν έχει να ανησυχεί για αυτό τον χειμώνα.
  2. Άραγμα στο σπίτι.Δεν υπάρχει ωραιότερο σημείο στον χειμώνα από το να κάθεσαι μπροστά στο τζάκι μαζί με ένα φλιτζάνι ζεστό ρόφημα και να βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία/σειρά ή να διαβάζεις ένα αγαπημένο σου βιβλίο.Αυτή είναι ευτυχία!
  3. Γυναίκες βαφτείτε ελεύθερα!Το μακιγιάζ σας διαρκεί πολύ περισσότερο απ'ότι το καλοκαίρι.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!
  4. Έχεις πολύ περισσότερες επιλογές να συνδυάσεις στιλιστικά!Τα φουλάρια,τα κασκόλ,τα πουκάμισα είναι πολύ της μόδας.
Οι fan  του χειμώνα στείλτε μου τα θετικά της εποχής για εσάς!Θα τα ανεβάσω στο instagram στις ιστορίες μου!!

Καλή συνέχεια!❤❤❤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΟΑΕΔ είναι ο θάνατος;!

Καλησπέρα σας!Καλώς ορίσατε σε ένα νέο κείμενο! Προτεινόμενο τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=w46DGZ2oWbg Θέμα μας σήμερα ένα ...