Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Λάττε ή με στέβια;


Λατρεύω τον καφ☕έ!!! Και τώρα καλησπέρα σας!! Τι κάνετε; Εγώ είμαι διακοπές και περνάω υπέροχα!!Αλλά σκέφτηκα διακοπές χωρίς καφέ γίνονται;Δεν γίνονται.Για αυτό το σημερινό μας κείμενο έχει ως θέμα την αγαπημένη συνήθεια πολλών από εμάς!!



___________________________________________________________

Αρχικά,ας δούμε τις κατηγορίες των ανθρώπων που πίνουν καφέ!!!

  1. Τι είναι ο κρύος καφές;
Είναι αυτός ο τύπος που χειμώνα-καλοκαίρι θα πιει τον ζεστό του καφέ!Μπορεί έξω να έχει 40 βαθμούς,αλλά εκείνος δεν θα στερηθεί τον ελληνικό του ή τον καπουτσίνο του.Ακόμα και αν είναι στην θάλασσα είναι ικανός να πίνει ζεστό καφέ.

      2.Τι είναι ο ζεστός καφές;
Είναι ακριβώς ο αντίθετος της προηγούμενης κατηγορίας.Αυτός πίνει μόνο παγωμένο καφέ.Είτε φρέντο εσπρέσσο,είτε φρέντο καπουτσίνο,είτε φραπέ παγωμένος να 'ναι και ότι να 'ναι.
   
      3.Ο ''traditional''
Είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα πιει μόνο ελληνικό καφέ.Τον συναντάς πολύ συχνα στα ελληνικά καφενεία της επαρχίας και του χωριού σου.Η κατηγορία αυτή θα σου κοπανάει κιόλας την ατάκα ''Μα καλά πόσο μοντέρνα είναι αυτή η νεολαία;''
   
      4.O ''πολύπλοκος''
Έλα τώρα!Αποκλείεται να μην έχεις πάει σε καφετέρια και κάποιος από τους φίλους σου ή από τα διπλανά τραπέζια να παραγγείλει έναν καφέ που να τον εξηγεί επί πέντε λεπτά στην σερβιτόρα.
''Φρέντο εσπρέσσο ντεκαφεινέ με λίγη ζάχαρη ενάμισι κουταλάκι,όχι πολύ μεγάλο κουτάλι όμως,στέβια κατά προτίμηση αν υπάρχει''Και τώρα σου επιρτρέπουμε να ομολογήσεις!Ε δεν θες να τον χτυπήσεις;
  
     5.Ο ''μοντέρνος''
Μα τι λές τώρα;Αυτός θα πιει ελληνικό ή γαλλικό καφέ;Τόσο ξεπερασμένα!Μόνο φρέντο!

     6.Οι ''εύκολοι''
Είναι εκείνη η παρέα που είναι η ''όαση''του σερβιτόρου μέσα στην κόλαση των προηγούμενων πελατών.Έρχονται και παραγγέλνουν τόσο όμοιους καφέδες που ο υπάλληλος δεν χρειάζεται να τους σημειώσει καν.
      
     7.Η ''νευρική''
Προφανώς είναι η κοπέλα που δεν παραγγέλνει ποτέ καφέ γιατί αν το κάνει θα σκοτώσει τους σερβιτόρους,τον ιδιοκτήτη,τους άλλους πελάτες και όλο τον άλλο κόσμο που από ατυχή συγκυρία θα πέσει πάνω της εκείνη την μέρα!Για το καλό της ανθρωπότητας λοιπόν η παρέα της δεν της παραγγέλνει ποτέ καφέ,αλλά χυμό(ή τσάι)!


Προτάσεις

Oh mama Γλυφάδα!

Ήσυχη καφετέρια,λίγο παραπάνω από τον κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας συγκεντρώνει πολύ κόσμο ιδίως νεολαία και χαρακτηρίζεται από τον όμορφο εξωτερικό της χώρο και την όμορφη διακόσμηση της.

















Six D.o.g.s Μοναστηράκι 

Βρίσκεται βαθιά χωμένο μέσα σε ένα στενό στο Μοναστηράκι και ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να απολαύσει κάτι δροσερό.Με μια όμορφη αυλή,γεμάτη από πράσινο δημιουργεί την εντύπωση στους πελάτες του ότι βρίσκονται μακριά από το γεμάτο φασαρία κέντρο.

The underdog Θησείο

Το μαγαζί αυτό βρίσκεται στο Θησείο και είναι και αυτό κρυμμένο από τα μάτια των πολλών προσελκύοντας την ελίτ των ψαγμένων στον τομέα του καφέ.Άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετικός προορισμός για το καλοκαίρι.

















Αναφιώτικα Πλάκα

Είναι από τις πιο γνωστές και τουριστικές περιοχές της Αθήνας.Οι περισσότεροι τουρίστες που φτάνουν στην χώρα μας δεν φεύγουν χωρίς να κάνουν μια στάση στην γραφική περιοχή της Πλάκας.Σε έναν δρόμο είναι μαζεμένες πολλές όμορφες καφετέριες που σε αποζημιώνουν για το κοπιαστικό περπάτημα που κάνεις για να φτάσεις ως εκεί.






















Gazi college Κεραμεικός 

Ένα όμορφο μαγαζί στην Τεχνόπολη που έχει δημιουργηθεί και διακοσμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τους μυημένους στην τέχνη του διαβάσματος.Πίνεις τον καφέ σου και τον απολαμβάνεις μαζί με το καλαίσθητο και φιλόξενο περιβάλλον.

Ελπίζω να το βρήκατε ενδιαφέρον και να σας άρεσε!Περιμένω τα σχόλια και τις αντιδράσεις σας!!! Αν έχετε και άλλα μέρη να μου τα προτείνετε για να ανταλλάξουμε απόψεις!!! 
❤❤❤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΟΑΕΔ είναι ο θάνατος;!

Καλησπέρα σας!Καλώς ορίσατε σε ένα νέο κείμενο! Προτεινόμενο τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=w46DGZ2oWbg Θέμα μας σήμερα ένα ...